Kiemelt ajánlatok

Szalóki Üdülőház

Elisabeth apartman

Fekete Macska Panzió

Garzó Tanya Vendégház

Platán Panzió

Kőtenger Panzió

Spirit Apartman

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Margaréta Apartman Ház

Balogh-Szatmári Kúria

Életfa vendégház

Csali Vendégház Tisza-tó

Hanga Vendégház

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Legénd Üdülőfalu

Bónom-zugi nyaraló

Puskás Vendégház és Családi Pince

Két Jóbarát Apartmanház

Sóvirág Vendégház

Hajdú-Bihar megye, Hortobágy, Czinege J. u. 52-53.

Hagyományőrző és családias légkörű szálláshely, légkondicionált szobákkal, szaunával, igény szerint programszervezéssel, a Hortobágyi Nemzeti Park területén

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Novák Noémi
Telefon: +36 (52) 369-130
Mobil: +36 (30) 849-9772
E-mail cím: info@soviragvendeghaz.hu
Weboldal: www.soviragvendeghaz.hu

Szálláshely bemutatása:

A Hortobágyi Sóvirág Vendégház 2012. májusában nyitotta meg kapuit az utazóközönség előtt, és azóta is sikeresen működő hagyományőrző és családias légkörű szálláshelyként vagyunk nyilvántartva.

Vendégházunkban 6 db kétágyas szobával várjuk vendégeinket, ezekből 3 szobánk pótágyazható, így össesen 15 főt tudunk elhelyezni. Minden szobánk légkondicionált, LCD tv-vel, saját fürdőszobával, minibárral (külön költségtérítéses) felszerelt. Egy szobánk kivételével, mindegyik szobához saját erkély tartozik.

A szoba árak tartalmazzák a reggeli és a sófallal kirakott finn szauna korlátlan használatát. Ingyenes Wi-Fi és saját parkoló a helyszínen.

A közös helyiségben elhelyezett garnitúra és étkezőasztalok mellett vadász jellegű motívumokkal díszített cserépkályha található, amely kellemes és családias hangulatot varázsol a betért utazók számára.

Kerthelyiségünk kemencével és 4 db szabad tűzhellyel rendelkezik, ahol örömmel készítjük a kedves Vendégek által kiválasztott finom, házias tájjellegű ételeinket.

A gyerekek a kerti játszótéren játszhatnak, a relaxálni vágyók bútorozott teraszon vagy a szaunában pihenhetnek, illetve különböző masszások közül választhatnak.

Szálláshelyünk családi vagy céges rendezvények, csapatépítő tréningek rendezésére is kiválóan alkalmas.

Szállóvendégeinknek nem csupán házunk kényelmét kínáljuk, hanem vállaljuk, hogy szervezetten, az igényeknek megfelelően, idegenvezetőnk segítségével bemutatjuk a környék nevezetességeit, kulturális emlékeit, természetföldrajzi ritkaságait, túraútvonalait.

Különös figyelmet kívánunk szentelni a vadászati célból hozzánk érkezőknek, akiknek előzetes egyeztetés alapján a cégcsoport saját tulajdonú vadászterületén biztosítunk vadászati lehetőséget.

Árak, feltételek:

Áraink:

17000.- Ft/éj/ 2 fő
14000.- Ft/éj/fő

Pótágy:

3-14 éves korig 3000.- Ft, e fölött 6000.- Ft.

3 éves kor alatt ingyenes szálláslehetőséget biztosítunk!

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ami 350.- Ft/fő/éj, 18 éves kor fölött.

Környék, programlehetőségek:

A Hortobágyi Nemzeti Park területén olyan élményekkel gazdagodhat a Látogató, mely alapján könnyen érthetővé válik, hogy miért is került fel az egészen egyedülálló bioszférával és gazdag néprajzi hagyományokkal ékeskedő Hortobágy az UNESCO - Világ Kulturális és Természetvédelmi Örökség listájára. Hortobágy község nevezetességei: Kilenclyukú híd, Hortobágyi csárda, Pásztormúzeum, Körszín, Hortobágyi Nemzeti Park Látogatóközpont és Kézművesudvar, Madárkorház. Néhány kilométerre található még Vendégházunktól a Mátai Ménes, Pusztai Állatpark, Vadaspark és a kihagyhatatlan Hortobágy-halastavi Kisvasút is. Lovaglási lehetőség 200 méterre található.


   


Vissza a kereséshez »